Oddaja vašega naročila

Dostava

Vsa naročila sprejemamo online, danes do 24ih, za dostavo za jutrišnji dan oziroma za vsak naslednji dan od dneva naročanja. Naročilo lahko izvedete za več dni v naprej, plačilo pa se lahko opravi za vsak posamezni dan oziroma skupaj. Datum in uro dostave izberete na koncu procesa naročanja.

Minimalno naročilo je 10 eur. Naročilo manjše od 10 eur ni možno. Dostava je brezplačna. Dostavljamo na področju Ljubljane, kjer je omogočen dostop z avtomobilom. Za dostavo v strogi center mesta vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za prevzem naročila. Za naročila izven Ljubljane nas prosim kontaktirajte.

Green Republic se obvezuje k 100% zadovoljstvu uporabnika, vendar ker je narava dela s hrano specifična, lahko pride do odstopanja od vašega naročila. Uporabnik ima pravico, da zavrne dobavo takoj ob prevzemu hrane oziroma 30 minut po opravljeni dostavi brez navedbe razloga za reklamacijo.  V polurnem časovnem intervalu naj se reklamacija takoj sporoči na gsm 070 166 146, oziroma če se ne javimo, nam pošljite SMS na gsm 070 166 146 s sporočilom »Reklamacija«. Klic bomo vrnili v najkrajšem možnem času. V skladu z dogovorom med kupcem in ponudnikom se lahko kupcu dostavi nova hrana oziroma se vrne plačilo kupcu v roku 10 dni. Zaradi izboljšanja naše storitve je priporočljivo, da se podrobnosti in vzroki same reklamacij pošljejo na e-naslov info@greenrepublic.si v 24 urah od opravljene dostave.

Ker je hrana dar narave, se tudi  mi trudimo, da spoštujemo njene zahteve in zmožnosti. V primeru, da v procesu priprave hrane nimamo določene sestavine, si pridružujemo pravico, da le to zamenjamo z drugo sestavino oziroma manjkajočo sestavino izpustimo iz osnovnega recepta. Vsako spremembo recepta ponudnik sporoči uporabniku ob prevzemu hrane.